Page content

Chantal Prins training en zakelijk advies

Chantal Prins

Training

Mensen in hun kracht zetten. Dat doet Chantal graag als ze training geeft. Ze heeft drie trainingen als specialiteit. Tarieven zijn op aanvraag en afhankelijk van de groepsgrootte, duur en inhoud. Neem gerust contact op voor meer informatie of boekingen.

  • Persoonlijke presentatie training, vooral samen met loopbaanadviseurs
  • StyleXperience Verkooptraining voor retail verkoopmedewerkers
  • Zakelijke etiquette training voor bedrijven

 

Trainer Persoonlijke presentatie

Chantal Prins combineert haar expertise op het gebied van personal branding, stijl en persoonlijke presentatie in trainingen. Ze werkt als vaste trainer bij diverse loopbaantrainers en carrière adviseurs. Zij versterkt de persoonlijke presentatie van mensen die

  • op zoek zijn naar een nieuwe baan
  • promotie hebben gemaakt
  • een carriereswitch maken

Aspecten waarop ze traint zijn uiterlijk, lichaamstaal, stemgebruik, presentatie en pitch.

Ze kan ingehuurd worden voor groepstrainingen op dit gebied.

 

Trainer StyleXperience

Iedereen herkent de situatie. Bij het passen van je nieuwe kleding zegt de verkoper dat het prachtig staat. Thuis komt een miskoop aan het licht. Niet leuk voor de klant, niet goed voor de winkel.Want de klant komt niet terug of raakt het vertrouwen kwijt in het advies. Met de opkomst van internet geen fijne situatie. Chantal biedt met de StyleXperience een oplossing die werkt. Het programma krijgt gemiddeld een 8.6!

 

Trainer Etiquette & Zakelijke omgangsvormen

In je omgang en (eerste) contacten met potentiële businesspartners wil je graag direct de juiste snaar te raken. Wanneer je ‘weet hoe het hoort’ en daarnaar handelt straal je rust en zelfvertrouwen uit.

In de workshop Etiquette & Zakelijke omgangsvormen nemen we de belangrijkste ‘sociale verkeersregels’ in het zakelijke verkeer op een leuke inspirerende en praktische manier door. Van netwerk etiquette tot tafel etiquette, er zijn allerlei werkvormen mogelijk.

Lees ook het interview in het Vakblad over economische ontwikelingen

 

Wat klanten vinden

quote_roze“Chantals manier van trainen is erg prettig. Ze geeft je direct handvatten waar je echt verder mee komt. Niks geen wereld omvattende ingewikkelde dingen, maar praktische tools die direct toepasbaar zijn. Ik merk dat ik de telefoon anders opneem en zelfs de klanten in de winkel anders benader. Zo kom ik nu minder gehaast over en kan ik beter in mijn eigen rust komen om beter en zelfverzekerder over te komen. Bedankt voor deze enorme oppepper!”

Tineke Postma – Postma Bloem & Groen www.postmagauw.nl/bloem-en-groen

quote_roze“Chantal is een vakvrouw, van grote lijnen tot details en die zijn bij imago en kleding zo enorm belangrijk. Liefde voor haar vak en voor het omgaan met mensen, humor, geduld, gaan altijd een stapje verder dan gedacht. Superrr!!!”

Bodo Agterhof, Heerenveen www.loopbaanregisseur.nl

 

Training bij uw organisatie

Wilt u ook Chantal als trainer meemaken in uw organisatie? Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken, van standaardprogramma tot maatwerk.

 

Chantal als zakelijk adviseur

Chantal Prins adviseert bedrijven bij de uitstraling van hun imago. Kleding, kleur, bedrijfscultuur, klantencontacten, omgangsvormen zijn belangrijke elementen voor een coherente uitstraling.

  • Welk imago past bij jouw bedrijf?
  • Wat heb je nodig om dat imago als bedrijf in alle aspecten uit te stralen?
  • Sluiten presentatie en uitstraling van je medewerkers aan bij het gewenste bedrijfsimago?

Samen brengen we al deze aspecten in kaart. U krijgt handvaten aangereikt om mee aan de slag te gaan. U kunt ook bij Chantal Prins terecht voor een bedrijfskledingadvies, toegesneden op bedrijfsimago, functieniveau en budget.

Ik help u graag.