Page content

#StyleMe week 3: lentetrends 2016

#StyleMe week 3: lentetrends 2016

Extra aandacht voor de lentetrends 2016 in deze laatste week

Het is de laatste week van de #StyleMe Challenge. Een challenge om je kleding beter te leren combineren, creatief te kijken naar je garderobe, met extra aandacht voor zakelijke kleding en de lentetrends voor 2016.

 

Overzicht Challenge dag 15-22

In deze blogpost zie je de thema’s van de laatste week. Met mijn interpretatie, tips en extra aandacht voor de lentetrends 2016.

#StyleMe Dag 15: Statement sjaal

De sjaal is niet meer weg te denken. Naast dat het een nuttig accessoire is, is het inmiddels ook een goede vervanger voor bijvoorbeeld je ketting.

#StyleMe lentetrends 2016 sjaals

Eigenlijk ben ik heel benieuwd hoeveel sjaals jij in je garderobe hebt… Wie durft? Ik heb er een heleboel;)

 

#StyleMe Dag 16: Feeling Blue

We hebben ze allemaal, van die dagen dat je even niet zo lekker in je vel zit of een off Day hebt….. Heb je zo’n dag dan heb ik maar één tip:

‘Dress up Lady!’

#styleMe Feeling Blue

#StyleMe Dag 17: Sporty chic

Sporty chic is een mix van casual, sportief maar toch met een stijlvol tintje. In mijn vrijetijd is dit één van mijn favoriete stijlen.

#StyleMe trend Sporty Chic

Ik draag een licht blauw colbert van Tommy Hilfiger waar ik een top mee heb gecombineerd met het klassieke bretonse streepje. De broek van Vanilia krijgt een sportieve look met de veterschoenen van Roberto d’Angelo.

Voor de frisse uurtjes heb ik een koningsblauw donsjasje van Abercrombie. In mijn riem zit subtiel een roze borduring.

 

#StyleMe Dag 18: Miss Little Sunshine

Vandaag is alweer de 18e dag van je #StyleMe Challenge. Het dagthema Miss little sunshine is misschien in deze koude april maand niet helemaal op zijn plaats.

Het zonnetje schijnt op dit moment wel maar de temperatuur wil maar niet stijgen Toch wil ik je vast inspireren voor de mooie lentedagen die eraan zitten te komen met een selectie uit de zonnige lentetrends 2016.

#StyleMe Little Miss Sunshine

 

#StyleMe Dag 19: Maxi Momentje

Het is koningsdag dus tijd voor een ‘Maxi momentje’
tijdens de ‪#‎StyleMe challenge by Chantal Prins!

#StyleMe Maxi Momentje

#StyleMe Dag 20: Prep School Perfect

Preppy! Klassiek en een tikje al la het Engelse school uniform. Ideaal voor een dagje kantoor.

Het heeft uitstraling, klasse en stijl! Wedden dat je serieus genomen wordt in een vergadering. Je dwingt het ongemerkt af, je straalt het gewoon uit:)

#StyleMe Prep School Perfect
Het leuke is dat je het in alle kleurstellingen kan toepassen. Maar…. In een stevige kleurstelling kom je wel krachtiger over dan wanneer je kiest voor de poederige pastels!

 

#StyleMe Dag 21:  Bohemian in business

Pratend over lentetrends 2016. Deze stijl is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Toch is het best lastig om Bohemian in je zakelijke outfit toe te passen. Persoonlijk vind ik deze stijl niet zomaar geschikt voor al je business afspraken.

Het wordt al gauw te hippie-achtig. Lange rokken, franjes, veel sieraden met stenen en ook bloemetjes horen bij deze stijl.

#StyleMe lentetrend 2016 Bohemian in Business
Boho zakelijk tip: Eenheid in kleuren, 1 eye-catcher

Kies als basis een paar elegante items. Boho-chic creëer je door eenheid en rust te houden in je kleuren.

Pak één of twee eye-catchers die bij elkaar passen, zo versterk je deze look zonder dat het over de top is. Ik heb dit gedaan met de ketting en de oorbellen.

 

#StyleMe Dag 22: Glamourous with gold

De film en uitspraak van Marlin Monroe ‘Diamonds are a girls best friend’ zijn mijn inspiratie voor dit thema geweest. Ik geef het eerlijk toe, het is een uitspraak die ik omarm.

Goud, roségoud of witgoud? Wat past nou bij mij?
Eerlijk gezegd heb ik daar niet zomaar een pasklaar antwoord op.

#styleMe Glamourous met goud

De tint goud die je wilt gaan dragen moet mooi in harmonie zijn met de tint van je huid. Is er geen match tussen de ondertoon van je huidkleur en kleur goud dan zal het al snel erg opzichtig lijken.

Bij een klein kettinkje valt dat nog wel mee maar bij een wat royaler item is het slim om hier kritisch naar te kijken of het door een image consultant te laten bepalen. Zij kan ook meteen voor je kijken hoever je kan gaan met glans.

 

#StyleMe Finale!

De allerlaatste video van de ‪#‎StyleMe April challenge!
Wat een feestje was het om jullie 22 dagen te inspireren. Er komt zeker een vervolg. Maar bekijk de video eerst even en laat mij onder de blog weten wat de meest waardevolle tip voor jou was.

Meer tips? Geef je hier alvast op voor de SpeedCoachingsessie #StyleMe.

In de video vertel ik je meer.

 

Thnxx Ladies! ByeBye en tot gauw.
Chantal

 

p.s. Bekijk voor je gaat shoppen eens het overzicht van de eerste  en tweede week van de #StyleMe Challenge. Zeker weten dat je meer combinatiemogelijkheden gaat vinden in je kledingkast.

Een andere tip voor je zakelijk gaat shoppen: neem de gratis zakelijke garderobe checklist mee.

 

Comment Section

0 reacties op “#StyleMe week 3: lentetrends 2016

Plaats een reactie


*