Page content

Stijladvies

stijladvies Chantal Prins

Stijladvies, kleding die past bij jouw lichaamsvorm, lifestyle en doelen

Voor een persoonlijk stijladvies kun je bij Chantal Prins terecht Er goed uitzien is belangrijk. Het bepaalt voor een groot gedeelte de indruk die je bij anderen achterlaat. Wanneer je kleding draagt die past bij jouw lichaamsvormen en jouw lifestyle, versterk je niet alleen jouw persoonlijkheid, je voelt je ook zelfverzekerder.


Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt kiezen voor een Silhouetanalyse (een kort advies) of een Kledingadvies (uitgebreid advies)


Silhouetanalyse

De verhoudingen van je lichaam bepalen jouw silhouet. Tijdens dit korte advies krijg je inzicht in je lichaamsvorm en –verhoudingen. Op basis krijg je een stijladvies en leer je welke kleding bij jouw lichaam past. Naast een omschrijving van jouw silhouet geef ik je volop tips en trucs mee waarmee je zelf uit de voeten kunt!


Kledingadvies

Tijdens het kledingadvies kijken we naar je silhouet (lichaamsvorm), je lichaamsverhoudingen, lichaamslengte en jouw lifestyle. We zoeken een kledingstijl die jouw minpunten camoufleert en je sterke punten juist accentueert. Je zult verrast zijn door het resultaat!
Persoonlijk advies over de voor jou ideale lengtes en modellen van broeken, rokken, colberts/jassen, shirts, blouses, overhemden, tops, halslijn, kraagvorm, stoffen, design en accessoires vind je terugt in jouw persoonlijke stijlmap. Winkelen wordt weer leuk, eindeloos passen is voorbij!

Stijladvies is alleen verkrijgbaar in aanvulling op trajecten. Het gaat om Power Presenteren, Image Intensive, Personal Imago Coaching of het Business Intensive Programma.

Meer informatie?
Bel of mail me gerust: 06 50 814 366 of info@chantalprins.nl

kledingadvies opmeten

kledingadvies-resultaat

Wat klanten zeggen

 

quote_rozeNa vele miskopen en kleren die heel leuk lijken, maar die ik uiteindelijk toch niet draag omdat ze het net niet zijn, of toch net niet mooi zitten heb ik Chantal benaderd voor een stijladvies. In dit stijladvies heeft Chantal me laten zien wat mijn lichaamsverhoudingen/-vormen zijn en welke kleding hier het beste bij past, van soort hals, tot materiaal en kleur. Na Chantal haar advies heb ik nog geen miskopen gedaan en bouw ik langzaam een duurzame garderobe op die helemaal bij mij past! 

Als ik je een cijfer moet geven voor tijd, advies en uitleg: voor alle drie een dikke 10! Ik heb heel veel aan je advies gehad en na de tijd ook nog geen miskoop meer gehad! Ik let goed op wat ik koop en staat het echt, komt mijn lichaam er uit zoals ik wil etc. Heel fijn! Nogmaals dank hiervoor.

Franciska Kuipers, Space Manager bij Hamilton Bright