Page content

#StyleMe week 2: kleding beter combineren!

#StyleMe week 2: kleding beter combineren!

21 Dagen Challenge: de kunst van combineren

Week 2 is alweer voorbij. Wat gaat dat snel! We gaan de laatste week in. En je weet: het gaat niet om nieuwe kleding kopen, maar om inspiratie op te doen en te leren combineren. Speciale aandacht hoe je de lentetrends van 2016 kunt combineren met wat je al in je kast hebt hangen.

 

Meedoen en winnen: het kan nog steeds

Je kunt nog steeds gewoon meedoen met de Challenge. Er zijn 3 leuke prijzen te winnen. Of je nu 1x meedoet of vaker, iedereen kan winnen.

Er zijn prijzen voor:

  • Degene die de meeste outfits heeft gepost
  • De meest creatieve foto
  • Degene die de meeste mensen heeft aangemoedigd

Wat je krijgt? Dat is een verrassing. Maar reken maar dat jij stijlvol deze lente in gaat…

 

Tijd voor het week 2 overzicht

Dag 8 #StyleMe: Jungle vibes in business

Omdat ‘jungle’ vaak casual gedragen wordt heb ik een combinatie samengesteld die je ook heel goed naar je werk kunt dragen. Let er wel altijd op dat deze print niet voor iedere gelegenheid en afspraak geschikt is.

#StyleMe lentetrend 2016 jungle

De zwierige plissé jurk of uitgevoerd in chiffon brengt je direct in zomerse sferen. Dit voorjaar zie je veel van dit soort dessins maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dit thema nog niet in mijn garderobe heb.

Hoe combineer jij de ‘jungle vibes?
Deel je input en/of de foto van je outfit gerust met me. En heb je er vragen over? Laat het me weten, ik help je met combineren.

 

#StyleMe Dag 9: Pump up the Volume

Het is zondag dus wellicht heb je vandaag wat meer tijd om te experimenteren. Vandaag gaat het even niet over je outfit. Daar gaan we morgen weer mee aan de slag.

Ik heb ervoor gekozen om het volume vandaag niet in mijn kleding maar in mijn kapsel toe te voegen. Het is tenslotte zondag!

Ik verklap je mijn geheim van volume in je kapsel!

‘Pump up the volume’ kan je natuurlijk ook in je outfit toepassen. Kies wat bij je past en deel je foto of inspiratie. Ik ben heel benieuwd hoe jij het doet.

 

#StyleMe Challenge dag 10: Geleend of vintage

Ik heb het ooit van een vriendin gekregen. Zij had dit verborgen pareltje al die tijd in haar kast laten hangen. Zonde! Want toen ik haar ca 15 jaar geleden vertelde dat ze het echt eens aan moest trekken bleek het haar te klein te zijn.

#StyleMe Dag 10 Combineren met vintage of geleend

Dit jasje is een echte klassieker. Ik heb het van haar gekregen en ben er nog steeds zo blij mee. Met de royale kraag, mooie taillering met een iets uitlopende lijn is het is het korte jasje heel vrouwelijk.

Het item is ook zo makkelijk te combineren. Naar de herfst toe met een rode top, een zwarte pantalon en rode pumps. In het voorjaar is het frisse verschijning als je het op een witte broek draagt.
Zakelijk draag ik er altijd een pantalon bij.

Wat zijn verborgen pareltjes in jouw kast?

 

#StyleMe Challenge dag 11: Matchy Matchy!

Verschillende dessins combineren lastig? Met deze gouden tips weet je precies hoe het moet en haal jij nog meer uit je garderobe. Bekijk de video, ‪#‎getinspired en deel jouw favoriete combinatie van dessins.

 

#StyleMe Challenge dag 12: Maakt dat je wilt dansen

Trek je pumps aan en doe eens gek vandaag. Leef je uit en dans!

#STyleMe Challenge Dag 12

 

Het maakt mij altijd vrolijk, ik word er blij van, voel me vrouwelijk en daarna echt een ander mens.

Let’s Go! Trek iets anders aan en doe mee!

‪#‎dansen #StyleMe ‪#‎challenge ‪#‎chantalprins

 

StyleMe Challenge dag 13: Geboren in de verkeerde tijd

Het is maar net hoe je er mee omgaat!

Style icoon Iris Apfel (94) tovert altijd een smile op mijn gezicht.
Kijk maar eens naar dit filmpje

#StyleMe Challenge dag 14: Lovely lace, van business naar casual

Je hebt het wellicht al gespot, kant!
Het is iets wat je leuk vindt of iets wat totaal niet bij je past.

Kant is vrouwelijk, chique en romantisch. Maar pas op, het is al gauw ‘to much’. Kant is bij uitstek geschikt om het te combineren met een stoere look.

‪#‎tip: Hou het subtiel. Eén kledingstuk van kant in je outfit is genoeg.

In dit inspiratiebord laat ik je zien dat je je business outfit in een handomdraai naar casual omtovert. Wissel je (plissé) rok en pumps voor een denim en een paar espadrilles. De top, oorbellen, sjaal en clutch draag je zo gemakkelijk door in je vrijetijd. Natuurlijk staan je pumps ook heel gaaf bij je spijkerbroek.

#StyleMe Dag 14 Lovely lace

 

Een muisklik voor meer inspiratie of gemak!

Dat is hem weer voor deze week. Nog 1 week te gaan.

Zin om mee te doen? Like mijn Facebookpagina Chantal Prins Image & Styling voor mijn interpretatie van het dagthema. En duik vooral daarna jouw kast in! Ik ben nieuwsgierig naar jullie ervaringen.

Wil je alle dagthema’s op een rijtje en ze downloaden en printen om er zelf mee aan de slag te gaan? Dat kan. Het overzicht van de #StyleMe Challenge week 1 is perfect om in 1 oogopslag mijn tips te kunnen terugvinden.

En als je denkt, ik wil wel eens met Chantal werken om meer uit mijn kledingkast te halen? Voor je zakelijke garderobe kijk dan eens naar het Image Intensive Traject. Als je geen standaardmaat hebt, is Mateloos Mooi! Traject de beste route. En ik kan je ook helpen met Personal Shopping of Garderobemanagement, zodat je voortaan perfect voorbereid bent op al die belangrijke presentaties, recepties en bruiloften de komende tijd. Kijk gerust.

 

 

Comment Section

0 reacties op “#StyleMe week 2: kleding beter combineren!

Plaats een reactie


*