logo Chantal Prins

Power Presenteren: meer kracht in je presentatie

 

Chantal PRins Power PResenteren

Power Presenteren helpt mannen EN vrouwen. Ben je goed in je vak? Maar heb je het gevoel dat je hard moet werken of niet genoeg in je kracht staat om je boodschap te laten landen?Dan ben je aan het goede adres.

Of het nu is dat je bijdrage in de vergadering niet meegenomen wordt , je veel tijd kwijt bent aan het voorbereiden van die belangrijke presentatie of met stress in je lijf je verhaal neerzet voor een groep.
Je hebt vast al van alles geprobeerd, maar je komt er niet uit. Je wilt je niet overschreeuwen of helemaal aanpassen. Hoe kun je nou jezelf blijven en op jouw manier meer kracht uitstralen?
Daar kan ik je bij helpen! Sinds enkele jaren werk ik niet alleen als stijlexpert maar geef ik ook trainingen op het gebied van o.a. Power Presenteren.

Het geheim: focus op de 80% die het verschil maakt

Power Presenteren is gemaakt voor jou. Het helpt je om je boodschap helder te krijgen. Maar beter nog het werkt in op die 80% van je communicatie die non-verbaal is. Want dat is waar je heel veel winst kunt halen. Wist je dat 20% van je boodschap bepaald wordt door wat je zegt en dat 80% van je boodschap non-verbaal is?

Hoe zou het zijn om meer plezier te ervaren bij het presenteren, je zekerder te voelen en veel meer gezien en gehoord te worden?

“Ben jij klaar met aanpassen, jezelf overschreeuwen en hard werken?”

Stel je eens voor dat je je niet meer voorzichtig en diplomatiek uitdrukt tijdens vergaderingen, maar helder en krachtig aangeeft waar jij voor staat. Zonder overdreven aanpassen, je zelf overschreeuwen of vooraf bij iedereen moeten lobbyen om iets voor elkaar te krijgen.

Wat is Power Presenteren?

  • Je leert de do’s en don’t van presentaties, zodat je je zeker voelt over wat je doet
  • Je krijgt je angst onder de knie door speciale oefeningen, zodat je niet meer gestrest bent tijdens de presentatie
  • Je krijgt een mini persoonlijk stijlrecept, zodat je voortaan weet welke kleding jouw boodschap ondersteunt en je weet wat je powerkleuren zijn
  • Je leert je stem en lichaamstaal zo te gebruiken dat je meer kracht uitstraalt, op een manier die bij jou past
  • De feedback van een echte expert op het gebied van non-verbale uiterlijke presentatie

“Power Presenteren: In 6 weken naar meer uitstraling en zekerheid”

Wat maakt Power Presenteren anders?

  • Power Presenteren is voor iedereen die zich krachtig wil neerzetten voor een groep
  • Het accent ligt in tegenstelling tot andere programma’s op de 80% van je boodschap die non-verbaal is
  • Je krijgt daarbij hulp van een echte specialist: een stijlexpert die met veel trainingservaring heeft op het gebied van krachtig presenteren
  • De training Power Presenteren wordt aangepast aan jouw doelen
  • Je krijgt meer resultaat uit je presentaties. Waar ben jij op uit: nieuwe klanten, meer media aandacht of..

Meer “echte” kracht geeft een beter resultaat!

Wanneer je krachtig presenteert op een manier die bij jou past, komt jouw bijdrage veel beter over de bühne. Dat helpt niet alleen je klanten, je collega’s en je relaties, het helpt vooral ook jezelf. Je bereikt je doelen makkelijker en voelt je veel zekerder.

Kortom: van netjes maar niet opmerkelijk naar die inspirerende krachtige man of vrouw die zichzelf is. Waar je ook bent.

Praktische zaken

Power Presenteren is een 1:1 training en kost

€ 395,- p.p. exclusief 21% btw.

Ga jij het aan? Klik dan op de Interesse knop voor Power Presenteren. Ik neem dan contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en reserveer je plek voor de training.

Wat klanten vinden

quote_rozeIk vond het vreselijk om voor groepen te staan. Ik vond het moeilijk om mijn aanbod krachtig en overtuigend neer te zetten. En dat is reuze lastig als je een eigen bedrijf hebt. Dankzij Chantal heb ik dat probleem opgelost. Door haar feedback kan ik nu in Jip en Janneke taal vertellen wat ik kan betekenen voor mijn klanten. Mijn uiterlijke presentatie onderstreept mijn boodschap. Ik heb laatst mijn eerste presentatie gedaan voor 20 mensen. Het ging super! Ik voelde me zeker en heb er 6 nieuwe klanten aan over gehouden.

Anna Amels www.craniofriesland.nl

quote_rozeIk kan mezelf best presenteren, maar als dan opeens de tv langs komt schrik je toch even. Dankzij Chantal heb ik mijn verhaal snel helder gekregen. Ze heeft mij geholpen om mijn uitstraling echt mij te laten zijn. Ik voelde me rustig en zeker. Zo kon ik mijn aandacht echt geven aan de tv-crew en mijn enthousiasme helemaal overbrengen.

Eigenaresse van retailbedrijf

quote_rozeDankzij Chantal hoef ik niet meer zo hard te werken om gezien te worden in een groep. Ik spring eruit op een positieve manier, puur door mijn uitstraling. Mijn collega’s geven het ook terug, heel bijzonder.

Directeur basisschool:

quote_rozePersonal Branding was iets waarvan ik dacht dat ik het al wist. Maar niets is minder waar, het omvat zo ontzettend veel! Ik ben altijd zo druk met mijn business. Ik heb dan niet meer zo in de gaten heb hoe ik over kom en hoe anderen mij zien. Chantals manier van trainen is heel prettig en ze geeft je handvaten waar je echt verder mee komt. Ik voel me al na een avond beter en zelfverzekerder. Ik merk dat ik relaxter sta, de telefoon anders opneem en zelfs de klanten in de winkel anders benader. Ik kan beter in mijn eigen rust komen en kom niet zo gehaast over. Chantal vertelt ook dat het een kwestie is van doen, doen, doen. Dan wordt het een gewoonte en gaat het je steeds gemakkelijker af. Bedankt voor deze enorme oppepper!’

Tineke Postma: Postma Bloem & Groen www.postmagauw.nl/bloem-en-groen.

Chantal:

chantal_rond

quote_rozeIk blijf het bijzonder vinden, zoveel effect. Als jij ook wilt leren hoe je je presentaties sterker maakt door te werken aan je non-verbale uitstraling, dan help ik je graag!
Stijlvolle groet, Chantal Prins
P.S. Binnen 6 weken meer kracht in je presentaties door versterking van vooral je non-verbale communicatie

P.P.S. Vergeet niet dat ruim 80% van je communicatie non-verbaal plaats vindt

 

 Contact | Privacy Policy | Home