Page content

Perfecte combinaties? Personal shopping

personal shoppingSnel en effectief:op pad met je eigen stijlexpert

Je houdt ervan om goed gekleed te gaan, maar hebt er moeite mee om de juiste combinaties te maken. En dat maakt je onzeker. Je kent het wel: je twijfelt over een kledingstuk maar de verkoopster blijft volhouden dat het je fantastisch staat. Achteraf heb je spijt van je aankoop en het kledingstuk belandt achter in de kast.  Personal Shopping is voor jou dé oplossing.


Een goede voorbereiding
Voordat we gaan shoppen maken we een afspraak bij jou thuis voor een intakegesprek in combinatie met een kledingadvies en een garderobecheck. Je wensen, je huidige kledingstijl en je lifestyle nemen we uitgebreid door. We checken je garderobe, kijken wat in je kledingkast ontbreekt en bespreken je budget voordat we samen gaan shoppen.


Doelgericht shoppen
We bezoeken winkels met een aanbod die aansluiten op jouw smaak, persoonlijkheid en kledingstijl. Je krijgt gedurende de dag veel tips om er voortaan nog beter uit te zien. We werken doelgericht en efficiënt, zodat jij thuiskomt met de kleding waarin jij je prettig en zelfverzekerd voelt. Je wordt Zelfverzekerd Zichtbaar. Personal Shopping is een investering in jezelf: je komt niet meer thuis met miskopen die achter in je kast belanden.


Tarief 2016 Personal Shopping:
prijs op aanvraag.
De offerte is altijd exclusief aankopen en reiskosten.

Heb je vragen, bel me gerust 06 50 814 366 of mail.