Page content

Over Chantal

Missie Chantal Prins: vrouwen in hun kracht

Chantal PrinsChantal Prins is een vrouw met een missie:“Ik zet mensen in hun kracht”. Ze werkt de laatste jaren veel met ondernemers en topvrouwen uit verschillende sectoren. Zij willen hun persoonlijke uitstraling vergroten of beter zichtbaar zijn, in hun baan of in bedrijf. Chantal helpt hen, als stijlexpert maar steeds vaker ook op het gebied van personal branding, uiterlijke presentatie en bij het versterken van non-verbale communicatie.

Chantal is zelf ondernemer en komt uit een echte Friese ondernemersfamilie. Ze is sinds juli 2015 Chapter Directeur van BNI. Ze is actief als spreker en is regelmatig te zien in de media.

Met haar creatieve aanpak, persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen haalt Chantal  ‘de beste versie van jezelf’ naar boven. Ze versterkt je uiterlijke presentatie en zorgt dat je beter zichtbaar en krachtiger wordt op een manier die bij jou past.

Ervaren en gediplomeerd Image Professional en Trainer Etiquette & Zakelijke Omgangsvormen

Chantal Prins is een ervaren en gediplomeerde Image Professional, Personal Shopper en Trainer Etiquette & Zakelijke Omgangsvormen. Vanuit haar comfortabele studio in Sneek runt ze sinds 2006 haar eigen praktijk. Inmiddels heeft ze enkele duizenden mensen geholpen met hun uiterlijke presentatie, ideale garderobe en prettige omgangsvormen. Bij al haar adviezen, trajecten staat maatwerk centraal en werkt ze op een praktische, motiverende en effectieve manier.

Gespecialiseerde trainer in het versterken van persoonlijke uitstraling

Daarnaast werkt ze al enkele jaren als trainer samen met partners waaronder loopbaanadviseurs en trainingsbureaus. Ze werkt dan aan het versterken van de persoonlijke presentatie en uitstraling: van presentatie tot pitch. Chantal ziet het elke keer weer. Of het nu gaat om een promotie, een nieuwe baan of nieuwe klanten werven: je wordt meer succesvol met een krachtige persoonlijke presentatie en het maakt je leven makkelijker en leuker!

Chantal Prins Image & Styling  is gevestigd in Sneek en werkt in Noord Nederland voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer weten?

Bel Chantal: 06 50 814 366 of stuur een mail