Page content

Onvoorbereid naar een beurs gaan is een grote zonde

Onvoorbereid naar een beurs gaan is een grote zonde

Door het vakblad over economische gebiedsontwikkeling ben ik beanderd voor een interview. Ze hebben me met name gevraagd als ondernemer en als etiquette expert. Voor dit artikel heb ik netwerk en etiquette tips gegeven.

‘Onvoorbereid naar een beurs gaan is een grote zonde’

Bedrijfsgebouwen en winkelpanden staan leeg, waardoor overheden een extra stapje zetten om toch die innovatieve en succesvolle bedrijven binnen te halen. Dat kan door je profiel scherp te krijgen, door financiële stimulans, maar ook netwerken blijft een beproefde methode. De ‘big 3’op het gebied van relevante beurzen bestaat uit Provada, Real en MIPM, maar waar moet je heen en hoe ste je je op? Een vergelijkend warenonderzoek plus nuttige netwertips. Laat de toppers maar komen. 

Acquisitie-ambtenaren, wethouders en ook burgemeesters moeten hun gezicht laten zien bij relevante marktpartijen. En om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, zijn er jaarlijks talloze business events waar je naar hartenlust kunt netwerken. Het kost je wel een dag (of meer), en het is steeds weer de vraag of er iets concreets uitrolt. Maar je moet toch iets. Als je eenmaal voor een bepaald event hebt gekozen, welke voorbereidingen tref je dan? BT sprak met Chantal Prins, ervaren en gediplomeerde Image Professional, Personal branding expert en Trainer Etiquette & Zakelijke Omgangsvormen, over de voorbereidingen, het gedrag op de beurs en de gerichte ‘after sale’.

Het hele artikel lezen?  Downnload het artikel in pdf.

 

 

Comment Section

0 reacties op “Onvoorbereid naar een beurs gaan is een grote zonde

Plaats een reactie


*