Page content

Een kleuradvies helpt om miskopen te voorkomen

Kleuradvies, meer dan een kleurenwaaier

Wel eens gedacht aan een kleuradvies? Kleuren die in harmonie zijn met je huid, je haar en je ogen zullen je persoonlijke uitstraling versterken. Dat heeft een positief effect, op jezelf en op je omgeving.

Als we de juiste kleuren dragen zien we er gezond, stralend en jonger uit. En dat willen we allemaal.

kleuradvies Chantal Prins

Welk kleurbeeld past bij jou?
Tijdens een kleurenanalyse ontdek je wat de effecten van kleuren zijn, welk kleurbeeld bij jou past en welke kleuren jouw uitstraling versterken.

  • Met die kennis kun jij alle items binnen je garderobe goed op elkaar afstemmen.
  • Je garderobe wordt levendiger doordat je meer kleur durft te dragen
  • Je winkelt makkelijker en sneller doordat je weet welke kleuren geschikt voor je zijn.

Een kleuradvies is geen advies voor één seizoen, maar een investering voor de komende jaren. Dit advies verdient zichzelf terug want miskopen zijn verleden tijd. Het kleuradvies kan worden aangevuld met een kledingadvies.


Uitgebreide kleurenanalyse

We maken een analyse op basis van het 10 kleurtypesysteem. Naast de bekende lente-, zomer-, herfst- en winterkleuren zijn er ook vele combinaties van de diverse seizoenskleuren mogelijk.

We maken een duidelijke en genuanceerde kleuranalyse van de kleuren(combinaties) die jouw uitstraling versterken. Je krijgt een persoonlijke kleurenkaart mee waarmee je zelf aan de slag kunt.

Tenslotte word je verwend met een mooie dagmake-up, natuurlijk met de kleuren die jou flatteren!

Het kleuradvies is uitsluitend mogelijk in combinatie met Trajecten. Dat geldt voor Power Presenteren,  het Image Intensive Traject, Personal Image Coaching, Mateloos Mooi! Traject of Business Intensive Programma.

 


Meer informatie?

Bel me gerust: 06 50 814 366 of mail me.