logo Chantal Prins

Image Intensive Traject geeft je de zakelijke uitstraling die bij jou past

Je uiterlijke presentatie heeft meer effect op je resultaten dan je denkt.

 • Word er goed geluisterd als jij iets zegt op je werk?
 • Ben jij ‘zichtbaar’ als je ergens binnenkomt?
 • Wordt jij vaak anders gezien dan je werkelijk bent?
 • Wordt jij ouder ingeschat? En heb je daar last van?
 • Of wordt jij juist jonger ingeschat en werkt dat niet voor jou?

Een krachtige uitstraling helpt je bij het bereiken van resultaten in je werk of in je bedrijf. Maar die uitstraling goed voor elkaar krijgen is lastig. Er zijn zoveel dingen waar je aan moet denken. Je lichaamsvorm, je kleuren, jouw stijl, je doelen, gebruiken in je sector, het seizoen, je budget, om er maar eens een paar te noemen.

Vergroot je effectiviteit.

Voortaan ben jij krachtig aanwezig zonder extra hard te werken.

Ik werk al jaren als stijlexpert met vrouwen met ambitie. Zij willen hun uiterlijke presentatie versterken op een manier die bij hen past en schakelen mij in om het snel en grondig aan te pakken. Niets is leuker dan na afloop van hen te horen dat ze daarna wel uitgenodigd worden voor die bijeenkomst, zich zekerder voelen tijdens het netwerken of zich op hun gemak voelen omdat hun uiterlijk nu klopt met hoe ze willen zijn.

Dankzij het Image Intensive Traject:

 • Ziet niemand jou meer over het hoofd tijdens dat congres
 • Voel jij je meer op je gemak op je werk omdat jouw kledingstijl echt past bij jou
 • Zien mensen jouw kwaliteiten makkelijker
 • Ontdek je welke Powerkleuren je extra kracht geven
 • Weet jij voortaan welke stijl jouw doelen en je boodschap onderstrepen
 • Bespaar je voortaan tijd bij het kopen van zakelijke kleding, dankzij je Persoonlijk Stijlrecept

Met het Image Intensive Traject heb je voortaan zelf de tools

om te bepalen hoe mensen je zien

 • De Image Intensive is een traject dat bestaat uit 4 sessies. Meestal heeft het een doorlooptijd van 4-8 weken.
 • In de telefonische intake kijken we wat je doel is met de Image Intensive en in welke situaties jij een andere uitstraling wilt.
 • Daarna volgen twee individuele sessies van 2 1/2 uur. Hierin krijg je o.a. een Persoonlijk Stijlrecept, een volledig kleuradvies en heel veel praktische direct toepasbare tips.
 • Tussen de sessies door ga je aan de slag met je Persoonlijk Stijlrecept en het kleuradvies. Je probeert de tips en adviezen uit en je kunt vragen stellen aan jouw eigen stijlexpert.
 • Tot slot is er een afrondend telefonisch gesprek van 30 minuten waarin je de laatste vragen beantwoord krijgt. Zeker weten dat jij voortaan je uitstraling makkelijk kunt aanpassen aan je doelen en de situatie op een manier die echt bij jou past.

“Klaar met miskopen, doe-het-zelven en frustratie?”

Heb jij geen zin meer in oeverloze shopacties en niets vinden?

Baal je van dat jasje in je kast dat je nooit draagt omdat je er geen goede broek bij kunt vinden?

Ben je helemaal klaar met websites kijken en winkelen om zelf uit te zoeken welke zakelijke kleding echt past bij jou? Met een resultaat dat nooit helemaal is wat je in je hoofd hebt?

Dan wordt het tijd voor het Image Intensive Traject.

Dit traject kost € 595,-. Dat is exclusief 21% btw. Tijdens vier 1:1 sessies versterk je je persoonlijke uitstraling op een manier die bij jou past. Je voelt je meer op je gemak en krachtiger in situaties die je je vroeger lastig vond. Je bespaart tijd, geld en energie, zodat je je kunt richten op wat jij belangrijk vindt.

Wil jij dat ook? Klik dan op de Ja, ik ben geïnteresseerd knop en vul je gegevens in. Ik neem dan telefonisch contact op om eventuele vragen te beantwoorden en te kijken of dit product echt bij jou past.

Wat klanten zeggen

elianne_rondquote_rozeIk houd van felle kleuren en accessoires. Voor ik met Chantal werkte werd ik vaak jonger ingeschat dan ik was. Dat was soms lastig, vooral op mijn werk. Chantal heeft me laten zien hoe ik mijn speelsheid en liefde voor kleur op andere manieren kan laten zien. Ik draag nu kleding die echt laat zien wie ik ben, maar me een veel krachtiger uitstraling geeft.Mensen reageren heel anders op mij. Ik ben heel tevreden!

Elianne de Jong, Aldeboarn. Opticien bij Copini Opticiens

quote_rozeIk had van tevoren nooit verwacht dat het hele traject zoveel positieve impact zou hebben. Dat je kleding en hoe je overkomt zoveel impact heeft. Ik dacht dat ik de boel aardig op de rit had. Maar het werken met Chantal heeft me superwaardevolle eyeopeners gegeven. Het combineren van kleuren, het werken met contrast.
Ik voel me nu veel prettiger en weet dat ik echt goedgekleed ben. Ik merk het verschil. Het doet echt iets met je zelfvertrouwen, het geeft me kracht.

Abby Russchen, Leeuwarden. Cirkel Loopbaanbegeleiding en Studiekeuze www.cirkelloopbaan.nl/


quote_roze
In mijn beroep als loopbaancoach wil ik er verzorgd en professioneel uitzien, maar ik moet ook toegankelijk zijn. Ik wilde daarbij heel graag goede stukken in mijn garderobe waarmee ik eindeloos kan combineren, maar wist niet hoe ik dit aan moest pakken. Chantal neemt echt tijd voor je, ze vertelt precies wat wel en niet voor je werkt en waarom. Zonder dat ze je beperkt in de mogelijkheden. Haar adviezen zijn echt persoonlijk en direct toepasbaar.

Francien Kramer, Loopbaancoaching Francienkramer.nl

Chantal:

chantal_rond

quote_rozeNiets is leuker dan mensen in hun kracht te zetten.
Kleding is een makkelijk en snel hulpmiddel met veel effect. Wil jij ook snel een uitstraling die jouw doelen ondersteunt? Dan is de Image Intensive iets voor jou. Ik help je graag!

Stijlvolle groet, Chantal Prins

P.S. Binnen 4-6 weken een krachtiger uitstraling die bij jou past.

P.P.S. Door de slimme opzet van het traject heb je tijd om alles wat je leert direct toe te passen

P.P.P.S Het gaat niet om kleding en kleuren: het gaat om waar jij op uit bent en wat jij wilt uitstralen. Daar help ik je mee.

Reserveer snel je plek. Ik bel je om je eventuele vragen te beantwoorden en spreek met je af wanneer je kunt beginnen.

 

 Contact | Privacy Policy | Home