Page content

Garderobemanagement, jij bent voorbereid op elke situatie

garderobemanagement Chantal Prins

Garderobemanagement, nooit meer last minute “wat moet ik aan” stress

Je hebt geen tijd om urenlang te shoppen, maar je wil er voor elke afspraak of special event tiptop uitzien. Dan is Garderobemanagement helemaal op jou toegesneden!

 

Welke belangrijke afspraken heb je?

Twee keer per jaar kom ik langs en lopen we samen je hele garderobe door. We brengen in kaart welke belangrijke afspraken je de komende maanden hebt en hoe je je daarvoor het beste kunt kleden. Immers voor een bruiloft heb je een andere outfit nodig dan voor een zakelijke afspraak, een conferentie of een presentatie.


Recept voor een complete garderobe

We inventariseren wat je de komende maanden nodig hebt om er bij elke gelegenheid tiptop uit te zien, zodat jij niet meer voor je garderobe staat en niet weet wat je aan moet trekken. Is je stijlrecept nog up-to-date? Heb je nog nieuwe items heb je nog nodig? Biedt je garderobe nog voldoende ruimte om te combineren? We maken een shoplist en gaan shoppen om die items te scoren die een goede aanvulling zijn op je garderobe.


Voor de bewuste zakenvrouw

Garderobemanagment is helemaal afgestemd op de bewuste zakenvrouw, die ten allen tijde wil kunnen beschikken op een complete en effectieve garderobe. Voor een stijlvolle carrière!

Tarief 2016 Garderobemanagement: prijs op aanvraag

Heb je vragen, bel me of mail me gerust, m: 06 50 814 366, e: info@chantalprins.nl
Lees hier mijn blog over een ‘Overvolle kledingkast’