Page content

Garderobecheck, haal meer uit je kledingkast

garderobecheck Chantal Prins Image&Styling

Heb jij een kast vol kleding maar toch het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? Vind je het lastig om kleding te combineren? En wil je nu eindelijk eens een goed opgebouwde garderobe zodat je voor iedere gelegenheid iets hebt om aan te trekken? Dan is een Garderobecheck iets voor jou.


Een opgeruimde kledingkast
Samen met jou ga ik aan de slag om een effectieve garderobe op te bouwen zodat je bij iedere gelegenheid goed voor de dag kunt komen. Kledingstukken die écht niet meer kunnen gaan weg, we sorteren alles netjes zodat je kast overzichtelijk en geordend is. Want een opgeruimde kledingkast geeft ruimte om mooie en passende combinaties te creëren.


Jouw complete garderobe
Je hebt nu overzicht over de inhoud van je garderobe en dus ook een betere kijk op wat er momenteel ontbreekt. Van mij krijg je stylingtips zodat je weet waar je op kunt letten bij een nieuwe aankoop. Natuurlijk ontvang je  jouw persoonlijke stijlrecept en een shoplist.  Nu kan je gericht shoppen naar de juiste items die de perfecte aanvulling zijn voor jouw complete garderobe. Shoppen wordt weer leuk!

De Garderobecheck is uitsluitend verkrijgbaar als onderdeel van een traject. Het gaat om Traject Power Presenteren, Image Intensive Traject, Personal Image Coaching, Mateloos Mooi! Traject of het Business Intensive Programma.

Meer weten? Bel of mail me gerust 06 50 814 366 of info@chantalprins.nl