logo_150

Versterk je personal branding door je non-verbale communicatie te versterken

Kun jij mijn uitstraling versterken? Of hoe kan ik mijn personal branding verbeteren? Dat zijn vragen die veel voorkomen bij vrouwen die met mij werken in het Business Intensive Programma. Ook als ze succesvol zijn in hun baan of business.

 • Ik moet een belangrijke presentatie geven en wil dat het staat als een huis.
 • Netwerken is belangrijk voor me, maar het gaat moeizaam.
 • Ik heb promotie gemaakt en krijg veel meer externe contacten. Hoe kan ik krachtiger overkomen?
 • Ik kom straks meer in contact met de media. Hoe word ik serieus genomen?
 • Ik wil mijn bedrijf laten groeien, maar die grotere klanten zeggen nee.

Veel voorkomende onderliggende vraag is: kun je me helpen aan kracht?

De meeste vrouwen hebben al van alles geprobeerd. Ze hebben

 • Advies gevraagd in kledingzaken
 • Presentatie trainingen gevolgd
 • Kleding aangepast aan wat gebruikelijk is
 • Harder gesproken in vergaderingen
 • Hun bijdrage tot in de puntjes voorbereid

Maar ze merken dat ze moeten praten als Brugman. Dat hun voorstellen minder serieus genomen worden als die van hun mannelijke collega’s of concurrenten. Dat ze zich niet echt zichzelf voelen op hun werk. Of dat mensen om zich heen kijken om te zien of jij echt degene bent die ze nodig hebben.

“Versterk je personal branding in 5 stappen”

.

In 3 maanden jouw persoonlijke uitstraling naar een nieuw niveau

Een eigen stijl dankzij Chantal Prins Image & Styling, Sneek

Vaak hebben deze vrouwen de vaardigheden in huis. Er ontbreekt meestal iets in de persoonlijke uitstraling en de non verbale communicatie. In het Business Intensive programma help ik vrouwen als jij om dat op orde te krijgen, in 3 maanden.

Het Business Intensive Programma is een traject van 3 maanden / 5 sessies / bijeenkomsten van 3 uur

In 3 maanden

 • versterk je ALLE aspecten van je non-verbale communicatie,
 • werk je niet aan losse onderdelen in je uitstraling en presentatie maar juist aan samenhang
 • werk je met een echte expert die al jaren succesvol werkt met vrouwen als jij
 • ligt de focus op die oplossingen die jou een krachtige uitstraling geven,op een manier die bij jou en je doelen past
 • oefen je aan de hand van jouw eigen praktijksituaties

Het Business Intensive Programma: de stappen

De intake: jouw doelen centraal

Jij bepaalt tijdens het telefonische intakegesprek zelf jouw doel. Wie ben jij en wat wil je uitstralen? Wat is jouw route naar succes? In welke situaties wil jij graag meer kracht uitstralen? We leggen verbinding tussen jou als mens en wat nodig is in je functie en om je doelen te bereiken.

1. Image Intensive: verbinding tussen doelen en persoonlijke uitstraling

Tijdens de Image Intensive gaan we op zoek naar ‘de beste versie van jezelf’ in relatie tot je zakelijke doelen. In het VIP Business Programma doen we een verkorte versie. Daarin bekijken we wat aangepast moet worden in je uitstraling en presentatie om je doelen makkelijker te bereiken.  Door je non-verbale uitstraling aan te passen kun je je personal branding snel verbeteren.

2. Personal Image coaching: de aanpak van lastige praktijksituaties

De Personal Image coaching module is een onderdeel van het Business Intensive programma dat in elke sessie terugkomt. We laten diverse praktijksituaties de revue passeren en kijken hoe we jouw persoonlijkheid in die situaties kunnen versterken.

Dat gaan we trainen. Afhankelijk van jouw doelen trainen we o.a. lichaamstaal, stemgebruik, netwerk etiquette, presentatie voor een groep of persoonlijke pitch. Je gaat daarna concreet aan de slag in je werksituatie.

3. Kleur- en kleding advies: versterken van je persoonlijke uitstraling

De training bevat een kledingadvies en een kleuradvies om je non-verbale uitstraling te versterken. Je leert welke kledingstukken het beste werken voor jou om je doelen te bereiken op een manier die bij jou past. Welke topkleuren je zichtbaarheid ondersteunen.

4. Voorbereid op de toekomst: een effectief systeem

De makkelijkste manier om je uitstraling te versterken is via je kleding. Maar om dat goed te doen en vol te houden is het handig om een goed systeem op te zetten. Dat doen we met de module garderobe management.

We lopen samen door je garderobe om een effectieve garderobe te creëren die ondersteunt waar jij op uit bent en past bij je personal branding. Je kunt daarna snel en gemakkelijk iedere ochtend de juiste outfit samenstellen die helemaal afgestemd is op je doelen en de afspraken van die dag. Je weet welke kledingstukken het beste werken voor jou en welke effect je ermee creëert. Je weet welke kledingstukken passen bij je lichaamsvormen, je lifestyle en je ambities. Dat alles met behoud van je eigen stijl!

5. Personal shopping: met gemak de juiste kleding vinden

Tijdens de laatste sessie is het tijd voor Personal Shopping. We gaan samen op pad om te winkelen voor mooie items en aanvullingen voor jouw garderobe om je nieuwe uitstraling te onderstrepen. Je zult merken hoeveel makkelijker en sneller je de juiste kleding vindt met je eigen kleding stylist.

Chantal is een gediplomeerd Personal Shopper en weet de perfecte adressen en merken voor jou.

Verder inbegrepen

 • Color Business Card, met een overzicht van de kleuren die bij jou passen
 • Persoonlijke stijlmap
 • Perfect samengesteld make-uppakket, helemaal toegesneden op jouw allerbeste kleuren. Het pakket bestaat uit: Mineral Foundation incl. brush, Lipstick of gloss, Kajaldesigner, Wenkbrauwpoeder of potlood, hoogwaardige mascara, Rouge, 2 kleuren oogschaduw in een luxe box t.w.v. ruim 150,-!!

Tarief 2016 Business/VIP Programma: € 1297 exclusief BTW.

Eventuele reiskosten en aankopen tijdens de shopsessie zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Als je je aanmeldt voor het Business Intensive Programma neem ik telefonisch contact met je op. Ik beantwoord eventuele vragen en plan het telefonische intake gesprek met je.

Wat klanten zeggen

quote_rozeVoor ik met Chantal werkte voelde ik me niet op mijn gemak als ik voor grote groepen moest presenteren. Dat is niet handig als ondernemer met een eigen bedrijf. Chantal heeft me geholpen om mijn verhaal in Jip en Janneke taal te vertellen zodat het veel krachtiger werd. Daarnaast heeft ze de puntjes op de i gezet in mijn houding, presentatietechniek en uiterlijke uitstraling.

Ik heb laatst mijn eerste presentatie gedaan voor 20 man. Ik was ontspannen en zeker van mezelf, dankzij het oefenen en de feedback van Chantal. En ik hield er 6 nieuwe klanten aan over! Ik raad Chantal absoluut aan.

Anna Amels www.craniofriesland.nl

quote_rozeO jee, ik kom op landelijke tv met mijn bedrijf! Superleuk natuurlijk toen ik dat hoorde, maar dit was iets wat ik nog niet eerder had gedaan. En een heel belangrijk moment voor mijn bedrijf. Dat moest echt goed.

Chantal vloog in en heeft me geholpen met de voorbereiding om er te staan zoals ik dat wilde. Mijn garderobe, mijn boodschap, mijn uitstraling, het klopte allemaal perfect. Het ging heel goed en het was een super uitzending. Chantal is een kanjer!

Sietie

Chantal:

chantal_rond

quote_rozeHet Business Intensive Programma geeft je een totaal nieuw niveau in je communicatie. Of het nu gaat om die belangrijke nieuwe stap voor je bedrijf of het versterken van je huidige presentatie. Met het Business Intensive Programma heb je toegang tot al mijn expertise, waardoor je in heel korte tijd grote stappen kunt maken. Ik help je graag! Stijlvolle groet, Chantal Prins

P.S. Wil jij meer jezelf zijn en meer kracht: zorg dan voor meer samenhang en kracht in je non-verbale communicatie.

P.P.S. Door individuele aandacht in slechts 3 maanden je non-verbale communicatie in lijn met jouw doelen.

P.P.P.S. Maak het jezelf makkelijk! Presentatietechniek, etiquette, persoonlijke stijl, feedback, houding en stemgebruik, pitchen, netwerken: alles komt aan bod in dit ene programma. Door betere personal branding gaat jouw impact geheid flink omhoog!

 

 Contact | Privacy Policy | Home