Mijn mailbox ontploft bijna!Wat is er toch aan de hand op de laatste vrijdag in november? Moeten we vandaag allemaal in het zwart? En dat terwijl dat absoluut niet mijn favoriete kleur is! Ik kan je geruststellen, dat hoeft gelukkig niet!

Page content

Black Friday 2016

blackfriday-chantalprins-nl

Mijn mailbox ontploft bijna! 

Wat is er toch aan de hand op de laatste vrijdag in november? Moeten we vandaag allemaal in het zwart? En dat terwijl dat absoluut niet mijn favoriete kleur is! Ik kan je geruststellen, dat hoeft gelukkig niet!

Black Friday is een knotsgekke koopjesdag die overgewaaid is uit Amerika.

Steeds meer fysieke winkels spelen in op deze Amerikaanse traditie, op de vrijdag na Thanksgiving en in aanloop naar de Kerst. In het verleden is deze dag in het leven geroepen om consumenten naar de stad te trekken, eerlijk gezegd puur om ze meer geld uit te laten geven zodat de winkeliers  in deze periode van het jaar nog wat extra omzet konden genereren. Zo konden bedrijven toch nog net uit de rode cijfers komen en gaan ze voor het eerst in dat jaar zwarte cijfers schrijven. Vandaar Black Friday.

 

Toen ik gisteren in de stad liep zag ik dat veel winkeliers er dit jaar op inspelen. Slim en leuk voor de consument! Want laten we eerlijk zijn, de feestmaand staat voor de deur. Het is nu je kans om je garderobe voordelig aan te vullen, je kerstjurk alvast te scoren en eventueel prachtige cadeaus te kopen.

Vandaag dus heel veel super aanbiedingen in de fysieke winkels. Hoge kortingen waarvan je ontzettend hebberig wordt. Het kan je dan vandaag ook zomaar overkomen dat je in een hele lange rij voor de kassa staat. En misschien lag jij vanochtend al vroeg voor de deur om je favoriete items te scoren voor een mooi prijsje.

Aanbiedingen die ontzettend scherp zijn, dat is de grap van vandaag. Maar let op! Zo’n dag heeft natuurlijk ook een valkuil. Want een feit is dat de meeste miskopen gedaan worden in de uitverkoop. In een opwelling kun je zomaar vallen voor iets dat je helemaal niet nodig hebt. Of erger nog…. Je koopt zomaar een item dat eigenlijk helemaal niet bij jouw lichaamsvorm past of waarvan de kleur verre van ideaal is voor jou.

Laat je niet meeslepen door je hebberigheid maar ga alleen voor items waar je helemaal blij van wordt! Als je dat met al je aankopen doet dan heb je over een tijdje een garderobe waar je super blij van wordt. Zou dat niet tof zijn?!

Heb je vandaag geen tijd gehad om te shoppen of heb je deze knotsgekke dag gemist….

Aanstaande maandag heb je een herkansing op Cyber Monday!

Bega jij weleens miskopen? Misschien overkomt het je zelfs geregeld? Dan kan ik me voorstellen dat je daar ontzettend van baalt! Ik kan je gemakkelijk op weg helpen met een Personal shop sessie.

Stijlvolle groet van

Chantal Hoevers Prins

Comment Section

0 reacties op “Black Friday 2016

Plaats een reactie


*